Ugovor Atlantika sa Saponijom i Kanditom vrijedan više od 100 milijuna kuna

Bez autora
Dec 16 2019

Atlantic grupa je sa Saponijom i Kanditom potpisala ugovor o distribuciji njihovim brendova za tržišta Srbije i Slovenije od iduće godine, vrijedan više od sto milijuna kuna, izvijestio je Atlantic. Ugovor označava početak suradnje triju renomiranih kompanija, a očekivani promet na godišnjoj razini iznosi više od 100 milijuna kuna, kaže se u Atlanticovoj obavijesti. Sigurni smo da će vrijednost Atlanticove distribucije, uz nastavak svake potrebne podrške našeg sustava Saponijinim i Kanditovim brendovima, omogućiti očekivani iskorak u Sloveniji i Srbiji, gdje lansiramo naše partnerstvo, izjavila je predsjednica uprave Saponije Dajana Mrčela.

Atlantic grupa sa Saponijom i Kanditom potpisala ugovor vrijedan više od 100 milijuna kunaAtlantic grupa je sa Saponijom i Kanditom potpisala ugovor o distribuciji njihovim brendova za tržišta Srbije i Slovenije od iduće godine, vrijedan više od sto milijuna kuna, izvijestio je Atlantic u ponedjeljak.

Ugovor označava početak suradnje triju renomiranih kompanija, a očekivani promet na godišnjoj razini iznosi više od 100 milijuna kuna, kaže se u Atlanticovoj obavijesti.

"Sigurni smo da će vrijednost Atlanticove distribucije, uz nastavak svake potrebne podrške našeg sustava Saponijinim i Kanditovim brendovima, omogućiti očekivani iskorak u Sloveniji i Srbiji, gdje lansiramo naše partnerstvo”, izjavila je predsjednica uprave Saponije Dajana Mrčela.

Potpredsjednik Atlantic grupe za distribuciju Srećko Nakić ocijenio je da su Srbija i Slovenija za Atlantic strateški važne te da uvođenjem Saponijinih i Kanditovih brendova Atlanticovu distribuciju jača ponudu na tim tržištima.


Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik