38. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije

Bez autora
Sep 28 2016

Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA održava se u kontinuitetu od 1979. godine. Ova specijalizovana manifestacija Beogradskog sajma odavno je postala jedan od osnovnih podsticaja bržeg razvoja grafičarstva u našoj zemlji i vodeća sajamska priredba ove vrste u regionu.Zbog svoje delatnosti direktno je povezana sa najznačajnijim privrednim tokovima, a zbog velikog broja izlagača iz zemlje i inostranstva i izuzetne posećenosti, već godinama je mesto poslovnih susreta. GRAFIMA je, u suštini, centar okupljanja svih stručnjaka čija je delatnost vezana za grafičku proizvodnju i prava odrednica za predstavljanje stranih proizvoda i izlagača na našem tržištu.

38. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrijeMeđunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije GRAFIMA održava se u kontinuitetu od 1979. godine.

Ova specijalizovana manifestacija Beogradskog sajma odavno je postala jedan od osnovnih podsticaja bržeg razvoja grafičarstva u našoj zemlji  i vodeća sajamska priredba ove vrste u regionu.

Zbog svoje delatnosti direktno je povezana sa najznačajnijim privrednim tokovima, a zbog velikog broja izlagača iz zemlje i inostranstva i izuzetne posećenosti, već godinama je mesto poslovnih susreta.

GRAFIMA je, u suštini, centar okupljanja svih stručnjaka čija je delatnost vezana za grafičku proizvodnju i prava odrednica za predstavljanje stranih proizvoda i izlagača na našem tržištu.

Sajam se održava od 28.09. - 01.10.2016. godine, u Hali 4 "Beogradskog sajma".

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik