Wizz Air širi krila u Srbiji

Bez autora
Sep 01 2016

Wizz Air, najveća low-cost avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi danas objavljuje uvođenje drugog aviona Airbus A320 u svoju operativnu bazu u Beogradu. Od maja 2017. avio-kompanija će uvesti i četiri nove linije iz Beograda - do Fridrihshafena, Hanovera, Nirnberga i Malte. Zahvaljujući novom avionu biće povećan i broj letova na postojećim linijama iz Beograda do Dortmunda, Ajndhovena, Geteborga, Minhen-Memingena i Stokholma (aerodrom Skavsta). Prvi WIZZ-ov let iz Beograda bio je u junu 2010. i od tada je ova avio-kompanija postala low-cost lider na srpskom tržištu. Dokaz naše posvećenosti Srbiji je i uspostavljanje saobraćaja sa drugog srpskog aerodroma u Nišu što je omogućilo jeftine avio-karte i u Južnoj Srbiji. Tokom 2015. Wizz Air je prevezao preko 450.000 putnika na svojim niskotarifnim linijama iz Srbije pomažući time preko 300 lokalnih radnih mesta...

Wizz Air, najveća low-cost avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi danas objavljuje uvođenje drugog aviona Airbus A320 u svoju operativnu bazu u Beogradu.

Od maja 2017. avio-kompanija će uvesti i četiri nove linije iz Beograda - do Fridrihshafena, Hanovera, Nirnberga i Malte. Zahvaljujući novom avionu biće povećan i broj letova na postojećim linijama iz Beograda do Dortmunda, Ajndhovena, Geteborga, Minhen-Memingena i Stokholma (aerodrom Skavsta).

Prvi WIZZ-ov let iz Beograda bio je u junu 2010. i od tada je ova avio-kompanija postala low-cost lider na srpskom tržištu. Dokaz naše posvećenosti Srbiji je i uspostavljanje saobraćaja sa drugog srpskog aerodroma u Nišu što je omogućilo jeftine avio-karte i u Južnoj Srbiji. Tokom 2015. Wizz Air je prevezao preko 450.000 putnika na svojim niskotarifnim linijama iz Srbije pomažući time preko 300 lokalnih radnih mesta.

Uvođenje novog aviona u beogradsku bazu predstavlja direktnu investiciju WIZZ-a u Srbiju vrednu 98 miliona dolara** što će omogućiti otvaranje 36 novih radnih mesta u okviru same avio-kompanije. Wizz Air-ovi novi radnici će se priključiti posvećenoj lokalnoj posadi koja pruža vrhunsku uslugu tokom leta na svakom od WIZZ-ovih letova.

Sa novim linijama, Wizz Air ukupno nudi 20 niskotarifnih linija do 7 zemalja iz Srbije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik