Bingo centar donio posao za 60 radnika u Brčkom

Bez autora
Sep 25 2016

Kompanija "Bingo" otvorila je u petak u objektu nekadašnjeg "Tuša" u Brčkom novi "Bingo centar", a riječ je o 178. poslovnici po redu, u kojoj je zaposleno oko 60 radnika. U objektu površine 4.000 metara kvadratnih nalaze se hipermarket i restoran sa igraonicom, a od narednog mjeseca Brčacima će na raspolaganju biti i apoteka, optika i zlatara. Ovo je treća "Bingova" poslovnica u Brčkom i očekujemo da će kupci biti zadovoljni našom ponudom. Kao i svaki put do sada, za kupce smo pripremili brojna iznenađenja na dan otvorenja, ali i u narednih sedam dana, rekla je Ljiljana Kostić iz marketing službe kompanije "Bingo". Dodala je da već narednog petka otvaraju centar u Bosanskom Petrovcu u okviru kojeg će biti i proizvodni pogon "Alma Ras".

Bingo centar donio posao za 60 radnika u BrčkomKompanija "Bingo" otvorila je u petak u objektu nekadašnjeg "Tuša" u Brčkom novi "Bingo centar", a riječ je o 178. poslovnici po redu, u kojoj je zaposleno oko 60 radnika.

U objektu površine 4.000 metara kvadratnih nalaze se hipermarket i restoran sa igraonicom, a od narednog mjeseca Brčacima će na raspolaganju biti i apoteka, optika i zlatara.

- Ovo je treća "Bingova" poslovnica u Brčkom i očekujemo da će kupci biti zadovoljni našom ponudom. Kao i svaki put do sada, za kupce smo pripremili brojna iznenađenja na dan otvorenja, ali i u narednih sedam dana - rekla je Ljiljana Kostić iz marketing službe kompanije "Bingo".

Dodala je da već narednog petka otvaraju centar u Bosanskom Petrovcu u okviru kojeg će biti i proizvodni pogon "Alma Ras".

- Do kraja godine planiramo otvaranje još objekata, od kojih je najveći projekat "Bingo siti centar" u Tuzli, dok u Zvorniku trenutno radimo na preuređenju i proširenju hipermarketa. Osim toga, pripremamo market u Teočaku, hipermarket na Stupu u bivšem "Merkuru" u Sarajevu, a već možemo najaviti i preuzimanje objekta "Tuša" u Bijeljini - istakla je Kostićeva.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik