Beograd: Sajam nameštaja

Bez autora
Nov 08 2016

54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI) i 53. Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju (UFI) biće održani na Beogradskom sajmu u periodu od 8. do 13. novembra 2016. godine.Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu (član UFI) je najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti nameštaja, uređenja enterijera i prateće industrije repromaterijala i mašina za industriju nameštaja u regionu Jugoistočne Evrope.

Beograd: Sajam nameštaja54. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI) i 53. Međunarodna izložba mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju (UFI) biće održani na Beogradskom sajmu u periodu od 8. do 13. novembra 2016. godine.

Međunarodni sajam nameštaja u Beogradu (član UFI) je najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti nameštaja, uređenja enterijera i prateće industrije repromaterijala i mašina za industriju nameštaja u regionu Jugoistočne Evrope.

Beogradski sajam nameštaja je već duže od pola veka, od momenta svog osnivanja daleke 1963. godine, mesto okupljanja i promocije svih značajnih proizvođača iz regiona i Evrope i odavno je mesto na kome izlagači predstavljaju svoje najnovije proizvode, kolekcije i trendove u dizajniranju nameštaja, mesto gde se razmenjuju informacije i ideje, neguju postojeći poslovni kontakat i ostvaruju novi.

Izlagački program obuhvata kompletnu industriju nameštaja od faze primarne prerade drveta do izrade finalnog proizvoda.

Izlaže se nameštaj svih vrsta i namena, za opremanje stambenog i javnog, kancelarijskog prostora, unutrašnje dekoracije i uređenje enterijera, kao i poseban segment izlaganja repromaterijala, mašina i alata za industriju nameštaja.

Novi koncept: manifestacija je doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca - u konceptualnom smislu programskim akcentovanjem dizajnerski orjentisanih kompanija, a na biznis planu jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hosted Buyers programa.

Sajam mašina, alata i repromateijala iz oblasti drvne industrije: dosadašnji segment sajma prerastao je u zasebnu sajamsku manifestaciju sa širokom paletom ponude.

Izložba dizajna: za ljubitelje novih trendova u svetu dizajna, posebno će biti zanimljiva „izložba mladih dizajnera“ koju će voditi vodeći umetnici iz čitavog regiona.

Izlaganje će se održati na kompletnom raspoloživom izlagačkom prostoru.

Kvalitetu ovogodišnjeg  Međunarodnog sajma nameštaja doprineće i raznovrstan prateći program: prezentacije, skupovi, radionice i saveti dizajnera i arhitekata, stručni časopisi i sl.

Izlagačima koji ove godine budu izložili najkvalitetniji, najinovativniji i najbolje dizajniran nameštaj, međunarodni žiri će dodeliti prestižne nagrade Sajma nameštaja „Zlatni ključ“ .

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik