Ikea traži prve radnike u Sloveniji

Bez autora
Oct 23 2016

Švedski div Ikea raspisao je natječaj za prvog radnika u Sloveniji. Trenutno je objavljen oglas za voditelja računovodstva, a uskoro će biti objavljen i onaj za voditelje ljubljanske trgovine. Švedska multinacionalna kompanija potpisala je u siječnju ugovor kojim je kupila 84.000 četvornih metara zemljišta u Ljubljani, na prostoru Robno-trgovačkog centra (BTC), na kojem će sagraditi svoju prvu trgovinu u Sloveniji. Do potpisivanja ugovora došlo je nakon što je općina Ljubljana promjenom svog urbanističkog plana omogućila gradnju Ikeinog centra, na mjestu gdje se prvotno predviđala gradnja stambenih zgrada. Ikea će u gradnju svog centra u Ljubljani investirati oko 80 milijuna eura, a računa se da će biti završen do 2018.

Ikea traži prve radnike u SlovenijiŠvedski div Ikea raspisao je natječaj za prvog radnika u Sloveniji.

Trenutno je objavljen oglas za voditelja računovodstva, a uskoro će biti objavljen i onaj za voditelje ljubljanske trgovine.

Švedska multinacionalna kompanija potpisala je u siječnju ugovor kojim je kupila 84.000 četvornih metara zemljišta u Ljubljani, na prostoru Robno-trgovačkog centra (BTC), na kojem će sagraditi svoju prvu trgovinu u Sloveniji.

Do potpisivanja ugovora došlo je nakon što je općina Ljubljana promjenom svog urbanističkog plana omogućila gradnju Ikeinog centra, na mjestu gdje se prvotno predviđala gradnja stambenih zgrada.

Ikea će u gradnju svog centra u Ljubljani investirati oko 80 milijuna eura, a računa se da će biti završen do 2018.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik