Beograd domaćin najveće mystery shopping konferencije u Evropi

Bez autora
May 23 2017

„Godišnja MSPA Europe konferencija”, jedan od najznačajnijih globalnih događaja u oblasti mystery shoppinga (tajanstvene kupovine) održaće se u Beogradu od 23. do 25. maja iduće godine. Konferenciju organizuje najprestižnija asocijacija za metodu tajastvene kupovine na svetu MSPA – Mystery Shopper Provider Asocciacion.„Godišnja MSPA Europe konferencija 2017” predstavlja godišnji sastanak vodećih kompanija koje se profesionalno bave metodom tajanstvene kupovine, kao i kompanija koji koriste ovu metodu kako bi poboljšale perfomanse prodaje, podigle nivo usluge i povećale profit.

„Godišnja MSPA Europe konferencija”, jedan od najznačajnijih globalnih događaja u oblasti mystery shoppinga (tajanstvene kupovine) održaće se u Beogradu od 23. do 25. maja iduće godine. Konferenciju organizuje najprestižnija asocijacija za metodu tajastvene kupovine na svetu MSPA – Mystery Shopper Provider Asocciacion.

„Godišnja MSPA Europe konferencija 2017” predstavlja godišnji sastanak vodećih kompanija koje se profesionalno bave metodom tajanstvene kupovine, kao i kompanija koji koriste ovu metodu kako bi poboljšale perfomanse prodaje, podigle nivo usluge i povećale profit.

U 2016. godišnji skup ove organizacije održan je na Malti. Ovo je prvi put da će srpska prestonica biti domaćin jednom ovako važnom događaju iz oblasti tajanstvene kupovine.

Srpska kompanija Intelligence, koja je višegodišnji član ove najprestižnije „mystery shopping“ asocijacije i koja ima veliko iskustvo u primeni ove metode u regionu Jugoistočne Evrope, podržaće ovu konferenciju i predstaviti svoja rešenja profesionalcima iz zemlje i inostranstva.

Tajanstvena kupovina predstavlja merenje performansi prodaje, kvaliteta usluga i iskustva prosečnog potrošača u kupovini proizvoda ili usluga. Tajanstveni kupci su obučeni da na objektivan način izveštavaju o svom iskustvu prateći unapred definisane inpute.

Više informacija o mystery shopping-u možete dobiti na adresi www.mysteryshopper.rs - jedinom portalu na srpskom jeziku koji je posvećen isključivo ovoj metodi.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik