Javne nabavke u praksi

Bez autora
Dec 04 2016

Na jednodnevnom savetovanju iz oblasti javnih nabavki, koje je 30.11.2016. godine održano u hotelu „Park“ u Novom Sadu, kompanija boljibiznis.com u saradnji sa Institutom za javne nabavke iz Beograda, upoznala je svoje korisnike sa novinama u okviru aplikacije TenderiLive, ali i sa brojnim načinima kako da iskoriste i primene aktuelni Zakon o javnim nabavkama u praksi. Zahvaljujući iskusnim predavačima na seminaru, učesnici ovog savetovanja dobili su odgovore na neka od najznačajnijih pitanja iz oblasti javnih nabavki, koja će im u budućnosti značajno olakšati svakodnevni rad na ovim poslovima. Stručni konsultant za aplikaciju TenderiLive, Ivana Radosavljević, upoznala je učesnike seminara na koji način mogu doći do informacija o javnim nabavkama u Republici Srbiji, zatim, kako mogu uspešno pratiti i organizovati tendere, kao i o tome na koji način se mogu informisati o svim izmenama i dopunama objavljenih tendera.

Javne nabavke u praksiNa jednodnevnom savetovanju iz oblasti javnih nabavki, koje je 30.11.2016. godine održano u hotelu „Park“ u Novom Sadu, kompanija boljibiznis.com u saradnji sa Institutom za javne nabavke iz Beograda, upoznala je svoje korisnike sa novinama u okviru aplikacije TenderiLive, ali i sa brojnim načinima kako da iskoriste i primene aktuelni Zakon o javnim nabavkama u praksi.

Zahvaljujući iskusnim predavačima na seminaru, učesnici ovog savetovanja dobili su odgovore na neka od najznačajnijih pitanja iz oblasti javnih nabavki, koja će im u budućnosti značajno olakšati svakodnevni rad na ovim poslovima.

Stručni konsultant za aplikaciju TenderiLive, Ivana Radosavljević, upoznala je učesnike seminara na koji način mogu doći do informacija o javnim nabavkama u Republici Srbiji, zatim, kako mogu uspešno pratiti i organizovati tendere, kao i o tome na koji način se mogu informisati o svim izmenama i dopunama objavljenih tendera.

Zahvaljujući ovom predavanju, učesnicima su na najbolji mogući način objašnjene prednosti korišćenja navedene aplikacije u konkretnom procesu učestvovanja na tenderu, i to od početka do kraja celokupnog postupka.

Specijalni gost-predavač na seminaru, ispred Instituta za javne nabavke iz Beograda – Jelica Dragović, odgovarala je na pitanja i nedoumice učesnika seminara, koje su imali u praktičnom radu iz ove oblasti. Ovo predavanje je u mnogome pomoglo učesnicima da na najbrži mogući način saznaju kako mogu koristiti članove Zakona o javnim nabavkama u svoju korist, ali i koje korake mogu preduzeti kako bi njihova ponuda na tenderu bila najpovoljnija.

Na održanom jednodnevnom savetovanju, svi učesnici su dobili korisne informacije o tome na koji način mogu učestvovati i pobeđivati na tenderima, bez dodatnog utroška vremena. Treba napomenuti da je ovaj seminar samo jedan u nizu koji će kompanija boljibiznis.com održati u saradnji sa Institutom za javne nabavke u narednom periodu. U pripremi je organizacija seminara sa istom temom u gradovima širom Srbije, a više informacija možete potražiti na sajtu www.ijn.rs, putem telefona 064/809-64-63, ili slanjem email-a na adresu zorica.beloica@boljibiznis.com.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik