„Javne nabavke u praksi“

Bez autora
Apr 26 2017

Zbog velikog interesovanja, Institut za javne nabavke ponovo organizuje jednodnevno savetovanje za naručioce na temu „Javne nabavke u praksi“, koje će biti održano 26. aprila 2017. godine u hotelu „Quenss Astoria“ u Beogradu.Poslednje izmene i dopune Zakona o javnim nabavkama za naručioce su donele nove obaveze i odgovornosti u pogledu planiranja i sprovođenja javnih nabavki, te iz tog razloga Institut za javne nabavke organizuje edukativnu radionicu, kako bi svi zainteresovani učesnici dobili odgovore na neka od najznačajnijih pitanja u oblasti javnih nabavki...

„Javne nabavke u praksi“Zbog velikog interesovanja, Institut za javne nabavke ponovo organizuje jednodnevno savetovanje za naručioce na temu „Javne nabavke u praksi“, koje će biti održano 26. aprila 2017. godine u hotelu „Quenss Astoria“ u Beogradu.

Poslednje izmene i dopune Zakona o javnim nabavkama za naručioce su donele nove obaveze i odgovornosti u pogledu planiranja i sprovođenja javnih nabavki, te iz tog razloga Institut za javne nabavke organizuje edukativnu radionicu, kako bi svi zainteresovani učesnici dobili odgovore na neka od najznačajnijih pitanja u oblasti javnih nabavki, kao što su:
• Koja je obavezna sadržina konkursne dokumentacije uz poseban osvrt na tehničke specifikacije?
• Podsticanje konkurencije u postupku javne nabavke; organizovanje javne nabavke po partijama;
• Na koji način sprovesti okvirni sporazum za poboljšanje efikasnosti javnih nabavki?
• Kako se izboriti sa uloženim zahtevom za zaštitu prava?

Predavači na seminaru su Jelica Dragović, direktor Instituta za javne nabavke i Aleksandra Grozdanović, stručni saradnik Instituta za javne nabavke.

Svi polaznici na seminaru na poklon dobijaju i Priručnik za javne nabavke, autora Jelice Dragović, koji predstavlja idealan vodič kroz celokupan postupak javne nabavke.

Cena učešća na seminaru iznosi 12.990,00 dinara, dok cena za pretplatnike Instituta za javne nabavke, kao i za pretplatnike kompanije boljibiznis.com iznosi 9.990,00 dinara.

Za prijave do 31.03.2017. odobrava se specijalni popust od 10%. Za drugog i svakog narednog učesnika iz iste institucije, takođe se odobrava popust od 10%.

Prijavu za seminar možete izvršiti putem broja telefona 011/414-04-05, 064/809-64-62, ili putem e-maila na adresu office@ijn.rs.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik