pretraga

kursna lista

BA

HR

RS

MK

EUR 117.5388
USD 106.3892
CHF 109.6649
GBP 139.6445
CAD 81.0333
HRK 15.7861
BAM 60.0966
EUR 1.955830
CAD 1.349428
HRK 26.179579
CHF 1.775370
GBP 2.573629
USD 1.757863
RSD 1.592767
CAD 5.051136
CZK 0.281834
CHF 6.985052
GBP 9.636229
USD 6.918497
EUR 7.624184
PLN 1.743468
EUR 61.505
USD 46.5066
GBP 72.8128
CHF 46.4119
CAD 45.4818

Pravila korišćenja

 

Upotrebom sadržaja objavljenog na portalu Poslovno Jutro automatski prihvatate aktuelna Pravila korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju Pravila korišćenja, jer se smatra da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim pravilima korišćenja i da ih razumiju u potpunosti. Poslovno Jutro omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost u skladu sa aktuelnim Pravilima korišćenja.

Portal Poslovno Jutro zadržava pravo izmjene Pravila korišćenja u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posljedice nastale iz takvih promena.

Sva prava zadržana. Sadržaj portala www.poslovnojutro.ba ne smije se prenositi u bilo kom obliku bez prethodnog odobrenja.


Autorska prava

Portal Poslovno Jutro ima autorska prava na sve sopstvene sadržaje (tekstove, vizuelne, audio i druge materijale, baze podataka), stoga se neovlašćeno korišćenje bilo kod dijela sajta smatra kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi. Preuzeti sadržaji koji se nalaze na portalu su postavljeni u najboljoj namjeri i u skladu sa pravilima dijeljenja sadražaja sa označenim izvorom, odnosno vlasnikom autorskog prava nad preuzetim sadržajem.


Linkovi na druge web stranice

Portal Poslovno Jutro sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala, koji su objavljeni u dobroj namjeri. Pored sopstvenog sadržaja, na portalu Poslovno Jutro postoje tekstovi i informacije drugih medija koji su prenijeti u najboljoj namjeri sa linkom ka izvoru. Online magazin www.poslovnojutro.ba se ne smatra odgovorim za sadržaje izvan svog portala, kao ni za štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

 

 

Izjava o odricanju odgovornosti

Portal Poslovno Jutro ne snosi odgovornost za eventualnu štetu nastalu zbog pristupa ovim web-stranicama, nemogućnosti pristupa ovim web-stranicama ili oslanjanja na informacije koje se na njemu nalaze.

Svi tekstovi i članci na portalu Poslovno Jutro su postavljeni u smislu dobrovoljnih savjeta. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. Ni jedan dio portala Poslovno Jutro ne podrazumijeva nikakvu garanciju, niti obavezu, tako da autori ne prihvataju odgovornost za eventualne štete i propuste nastale primjenom sadržanih informacija.

 

Politika privatnosti

 

Portal Poslovno Jutro štiti privatnost podataka u najvećoj mjeri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije daju saglasnost da dobijaju obavještenja o novostima na portalu.

Portal Poslovno Jutro zadržava pravo izmjene Politike privatnosti u svakom trenutku i ne snosi odgovornost za moguće posljedice nastale iz takvih promjena. Svaka promjena u Politici privatnosti biće objavljena na ovoj web stranici.

 


Zaštita podataka

Portal Poslovno Jutro štiti privatnost podataka u najvećoj meri, time što se obavezuje da podatke iz procesa registracije, kao i ostale podatke neće distribuirati, pokazivati, niti prodavati trećim licima, bez dozvole korisnika. Korisnici postupkom registracije daju saglasnost da ih Poslovno Jutro obavještava o novostima.


Komentari posjetilaca

Poslovno Jutro zadržava pravo neobjavljivanja komentara posjetilaca ukoliko su oni uvredljivi ili u suprotnosti sa odredbama Zakona o javnom informisanju. Posjetiocima je strogo zabranjeno:

 

  • objavljivanje, slanje i razmjena poruka koji krše postojeće domaće i/ili međunarodne zakone (uvredljive, vulgarane, prijeteće, rasističke ili šovinističke poruke, kao i poruka koje su štetne na bilo koji drugi način)
  • objavljivanje, slanje i razmjena podatka za koje posjetilac zna ili pretpostavlja da su lažni, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
  • lažno predstavljanje
  • objavljivanje, slanje i razmjena tekstova koji su zaštićeni autorskim pravom
  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih podatka korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
  • svesno objavljivanje, slanje i razmjena poruka koje sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posjetilaca portala i korisnika