Auto - moto Berza na Novosadskom sajmu od 2.- 4. oktobra

Bez autora
Oct 02 2020

Druga Auto Moto berza organizovaće se u periodu od 2. do 4. oktobra na Novosadskom sajmu. Radno vreme berze za posetioce biće u petak od 13 do 20 časova, a vikendom od 10 do 20 časova. Organizator manifestacije je Savez vozača Vojvodine, a suorganizator je Novosadski sajam.

Na ovogodišnjoj Auto-moto berzi učešće je potvrdilo preko 50 izlagača polovnih automobila, oldtajmera, personalizovanih vozila., motora i auto-moto opreme. Centralni događaj je Sajam polovnih automobila, dostavnih vozila, motora i opreme. Na sajmu će se predstaviti veliki broj auto škola, auto-moto klubova, biciklane i udruženja, organizovaće se berza maketa i igračaka automobila.

Na oko 16.000 m2 izlagačkog prostora, posetiocima će biti prezentovana bogata ponuda polovnih automobila i auto-moto opreme. Imaće priliku i da se druže sa ljubiteljima motociklizma, kao i da uživaju u mnoštvu aktivnosti koje su spremili izlagači.

Jedan od glavnih događaja u Vojvodini predstavlja i čuveni defile motoraša koji će se ove godine u čast zatvaranja moto sezone održati 3. oktobra u Novom Sadu. Čuveni dvotočkaši i predstavnici bajkerske subkulture će defilovati novosadskim ulicama do Novosadskog sajma gde će posetiti AUTO MOTO berzu.

S obzirom na to da nam je zdravlje i bezbednost izlagača i posetilaca na prvom mestu, tokom događaja poštovaće se sve preporučene mere Kriznog štaba Vlade R. Srbije, a u cilju suzbijanja širenja KOVID-19 virusa. Posetioci će u Hale moći da uđuisključivo sa maskama.Na ulazu u sajam bće merena temperatura, poštovaće se fizička distanca, a samim tim biće ograničen i broj posetilaca koji u jednom trenutku mogu da budu u zatvorenom prostoru (4m2 po osobi). Obezbeđena su i sredstva za dezinfekciju izlgača i posetilaca, dok će i sam prostor biti redovno dezinfikovan.

Cena ulaznice za posetioce je 200 dinara. Uz svaku kuljenu ulaznicu Atlas servis dodeljuje besplatnu pomoć na putu u trajanju od 3 meseca. Ulaznice će se prodavati na blagajni na ulazu u Novosadski sajam i preko GIGSTIX -a.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik