Sajam zapošljavanja 17. maja u Bačkoj Topoli

Bez autora
May 17 2019

Filijala Subotica NSZ organizuje sajam zapošljavanja u izložbenoj Sali Doma kulture u Bačkoj Topoli, u petak, 17. maja, od 10 do 14 sati.Na sajmu će se predstaviti oko 20 poslodavaca, koji su iskazali potrebu za velikim brojem radnika različitih obrazovnih profila i zanimanja, pa će mnogi nezaposleni imati priliku da pronađu odgovarajući posao. Posla će biti za tehnologe, hemičare, inženjere kontrole kvaliteta, administrativne radnike, trgovce, kuvare i konobare, ali i električare, elektrotehničare, magacionere, viljuškariste, stolare, farbare, prodavce i mnoge druge.

Sajam zapošljavanja 17. maja u Bačkoj TopoliFilijala Subotica NSZ organizuje sajam zapošljavanja u izložbenoj Sali Doma kulture u Bačkoj Topoli, u petak, 17. maja, od 10 do 14 sati.

Na sajmu će se predstaviti oko 20 poslodavaca, koji su iskazali potrebu za velikim brojem radnika različitih obrazovnih profila i zanimanja, pa će mnogi nezaposleni imati priliku da pronađu odgovarajući posao.

Posla će biti za tehnologe, hemičare, inženjere kontrole kvaliteta, administrativne radnike, trgovce, kuvare i konobare, ali i električare, elektrotehničare, magacionere, viljuškariste, stolare, farbare, prodavce i mnoge druge.

Na sajmu će biti ponuđeno oko 300 slobodnih poslova, a očekuje se da toliko radnika nađe posao tokom sajma ili narednih šest meseci.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik