Sajam zapošljavanja u Ivanjici

Bez autora
Apr 20 2022

Nacionalna služba za zapošljavanje Filijala Čačak - Ispostava Ivanjica organizuje sajam zapošljavanja 20. aprila, od 11 do 13 časova u OŠ „Milinko Kušić“ (mala sala), ul. 13. septembar 54.

Učešće na sajmu prijavilo je 20 poslodavaca sa sedištem ili registrovanim poslovnim jedinicama u Ivanjici, koji su prijavili potrebe za zapošljavanjem novih radnika različitih obrazovnih profila i stepena stručne spreme. Traženi će biti pravnici, knjigovođe, komercijalisti, prodavci, vozači, magacioneri, šivači, radnici na poslovima prerade i obrade drveta, radnici koji će biti uključeni u realizaciju projekata javnih radova na kojima se angažuju nezaposleni iz kategorija teže zapošljivih, kao i javnih radovna na kojima se angažuju nezaposlene osobe sa invaliditetom i dr.

Između ostalih preduzeća, na ivanjičkom sajmu zapošljavanja biće i kompanije: „Matis”, „Milutinovići”, „Crown forest“, „Prezident“, „Spektar plus“, „Harizma pro team“, JKP „Ivanjica“, Crveni krst Ivanjica, Društvo za cerebralnu i dečiju paralizu Ivanjica...

Nacionalna služba za zapošljavanje poziva nezaposlene sugrađane da posete sajam zapošljavanja u Ivanjici i iskoriste mogućnost da većem broju poslodavaca dostave svoje radne biografije i u neposrednom razgovoru predstave svoje kvalifikacije, znanje i radno iskustvo.

Sve detaljne informacije o predstojećem sajmu mogu dobiti u Ispostavi Ivanjica NSZ.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik