Sajam zapošljavanja u Leskovcu

Bez autora
Apr 20 2022

Filijala Nacionalne službe za zapošljavanje u Leskovcu organizuje 35. sajam zapošljavanja u sredu, 20. aprila, u 11.00 sati, u holu Kulturnog centra u Leskovcu, ul. Bulevar oslobođenja br.101.

Na prvom ovogodišnjem sajamu zapošljavanja učešće je najavilo 15 poslodavaca iz oblasti tekstilstva, prehrambene i prerađivačke industrije, trgovine, elektroindustrije i bankarstva.

Oni su iskazali potrebu za zapošljavanjem oko 350 radnika različitih profila zanimanja i stručne spreme: ekonomista, menaDžera, tekstilnih i prehrambenih inženjera, grafičkih dizajnera, inženjera tehničkih struka, šivača, mašinskih mehaničara, elektrotehničara, elektroinstalatera, električara, radnika mašinske struke sa poznavanjem rada na CNC mašinama, operatera, magacionera, pakera, vozača, viljuškarista, prodavaca i proizvodnih radnika.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju (SV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, dok će nezaposlenima biti pružena pomoć i u pisanju SV-a.

Sajam će otvoriti predstavnik lokalne samouprave.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik