"Aerodromi Srbije" se sele u Niš za nekoliko meseci

Bez autora
Apr 21 2019

U narednih nekoliko meseci očekuje se usvajanje zakona o preseljenju sedišta preduzeća “Aerodromi Srbije” iz Beograda u Niš, izjavio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović. On je u četvrtak, na otvaranju Međunarodnog sajma turizma u Nišu, rekao da je u toku postupak izmene zakona i da bi on trebalo da se u nekoliko narednih meseci nađe pred poslanicima Skupštine Srbije. Promena sedišta preduzeća "Aerodromi Srbije" govori nam koliko naš grad ima podršku države. Imamo od pre dva dana novu-staru liniju do Malmea i za direktora "Aerodroma Srbije" izabran je naš Nišlija, moj prvi saradnik Mihajlo Zdravković, rekao je Bulatović.

"Aerodromi Srbije" se sele u Niš za nekoliko meseciU narednih nekoliko meseci očekuje se usvajanje zakona o preseljenju sedišta preduzeća “Aerodromi Srbije” iz Beograda u Niš, izjavio je gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

On je u četvrtak, na otvaranju Međunarodnog sajma turizma u Nišu, rekao da je u toku postupak izmene zakona i da bi on trebalo da se u nekoliko narednih meseci nađe pred poslanicima Skupštine Srbije, prenose Niške vesti.

"Promena sedišta preduzeća "Aerodromi Srbije" govori nam koliko naš grad ima podršku države. Imamo od pre dva dana novu-staru liniju do Malmea i za direktora "Aerodroma Srbije" izabran je naš Nišlija, moj prvi saradnik Mihajlo Zdravković", rekao je Bulatović.

On je podsetio da do 2015. godine aerodrom u Nišu nije imao letove i da je decenijama pre toga bio u jako teškoj situaciji.

"Bilo je jednog leta ili nijednog, a sada imamo već 10 destinacija, a od jula imaćemo još 12", rekao je Bulatović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik