Gradi se najmoderniji stadion i nogometni kamp u Hrvatskoj

Bez autora
Aug 18 2019

Na prvu zvučalo je kao utopija, skeptici su se podsmjehivali, politika se prepucavala, birokracija zamalo ugrozila priljev stranog novca, a nakon svega, obrisi novog stadiona i nogometnog kampa u Osijeku, na donedavno šikarom prekrivenom dijelu Pampasa, danas se jasno naziru. Bit će dovršen do kraja 2020. Prvi je to veliki stadion koji se u Hrvatskoj gradi još od 1979. i otvorenja splitskog Poljuda. Po mnogo čemu jedinstveni stadion zaintrigirao je javnost – bit će potpuno natkriven, a utakmice će se moći gledati i iz jaccuzija. Stadion i nogometni kamp u Osijeku bit će nešto dosad neviđeno, ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire, kaže Ivan Meštrović, suvlasnik i predsjednik NK Osijeka.

Gradi se najmoderniji stadion i nogometni kamp u HrvatskojNa prvu zvučalo je kao utopija, skeptici su se podsmjehivali, politika se prepucavala, birokracija zamalo ugrozila priljev stranog novca, a nakon svega, obrisi novog stadiona i nogometnog kampa u Osijeku, na donedavno šikarom prekrivenom dijelu Pampasa, danas se jasno naziru.

Bit će dovršen do kraja 2020. Prvi je to veliki stadion koji se u Hrvatskoj gradi još od 1979. i otvorenja splitskog Poljuda. Po mnogo čemu jedinstveni stadion zaintrigirao je javnost – bit će potpuno natkriven, a utakmice će se moći gledati i iz jaccuzija.

– Stadion i nogometni kamp u Osijeku bit će nešto dosad neviđeno, ne samo u Hrvatskoj nego i puno šire – kaže Ivan Meštrović, suvlasnik i predsjednik NK Osijeka, piše Večernji list.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik