Prvi virtuelni sajam poljoprivrede

Bez autora
Dec 14 2020

Uprkos tome što ove godine na novosadskom sajmu većina priredbi nije održana zbog pandemije koronavirusa, vrednovanje kvaliteta proizvoda i usluga je organizovano na virtuelnoj platformi a organizatori najavljuju i prvi sajam poljoprivrede Expoonline, koji će se održati od 14. do 18. decembra.

Na virtuelnom Poljoprivrednom sajmu biće predstavljeni proizvodi nosilaca šampionskih pehara sa ocenjivanja „Najbolji u 2020“ navode organizatori i ističu da su na platformi expoonline.rs omogućili izlagačima da predstave svoje proizvode i kompaniju, istaknu sajamske popuste i direktno komuniciraju sa posetiocima.

Prilike za pregovore i trenutno sklapanje poslova pomoći će i podstaći B2B sastanci. Edukacije i promocije realizovaće se kao onlajn konferencije, vebinari i prezentacije.

Kako kažu, uz neophodnu registraciju svakom posetiocu je omogućeno prisustvo na virtuelnom Međunarodnom poljoprivrednom sajmu.

Višestruka pretraga izlagača, pregled proizvoda i usluga, sajamske cene i akcije učesnika, mogućnost dogovora za kupovinu, kongresne aktivnosti, ali i audio i video komunikaciju sa izlagačima, novi je sadržaj koji je Poljoprivredni sajam onlajn omogućio svim korisnicima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik