Rok za ponude za zakup poslovnih prostora na Štrandu 12. april

Bez autora
Apr 06 2021

Javno komunalno preduzeće ,,Gradsko zelenilo” raspisalo je oglas o davanju u zakup poslovnih objekata na Štrandu. U zakup se od 1. maja ove do 30. septembra 2025. godine, daju kiosci, ugostiteljski objekti i pultovi.

Na sajtu Gradskog zelenila navedeno je da se ispred tih objekata mogu postavljati bašte i tereni za mini golf. Jelena Budimčić iz tog preduzeća kaže da zainteresovani o zakupu objekata preciznije informacije mogu potražiti na sajtu ,,Gradskog zelenila” ili pozivom na brojeva telefone koji su tamo navedeni.

"Rok za dostavu ponuda je 12. april, a one se mogu dostavljati lično Zelenilu ili putem pošte", kaže Budimčić.

Naša sagovornica dodaje da se Štrand uveliko uređuje za jubilarnu 110 sezonu.

"Mi se uveliko pripremamo za novu sezonu u smislu uređenja zelenila ali i sadržaja, mobilijara i dečijih igrališta, kako bi plaža bila uređena ali i bezbedna za posetioce tokom cele kupališne sezone, nadajući se da će epidemiološka situacija dozvoliti novosađanima da i ovog leta uživaju na svojoj omiljenoj plaži" rekla je Budimčić.

A od epidemijske situacije takođe zavisi da li će sezona na Štrandu početi uobičajeno, 1. maja ili kasnije. Verujemo da ćemo i ove godine uživati na najlepšoj gradskoj plaži pored Dunava na divnim i uređenim zelenim površinama uz bogat kulturno-umetnički i sportsko-rekreativni program.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik