5. Media market - Sajam informisanja, komunikacija i marketinga

Bez autora
Oct 23 2019

Sajam informisanja, komunikacija i marketinga. Uz prezentaciju medija, omogućuje i njihov neposredni susret sa brojnom publikom, jer je ova manifestacija praktično deo tradicionalnog Međunarodnog beogradskog sajma knjiga.To, naravno, nije slučajno – publika ovih sajmova se „preklapa“, jer su oba važna za kulturu i umetnost, ali i opštu informisanost i svakodnevni život. Media market predstavlja i drugačiji okvir za komunikaciju sa partnerima-oglašivačima, marketinškim i PR agencijama, štamparima, distributerima...

5. Media market - Sajam informisanja, komunikacija i marketingaSajam informisanja, komunikacija i marketinga. Uz prezentaciju medija, omogućuje i njihov neposredni susret sa brojnom publikom, jer je ova manifestacija praktično deo tradicionalnog Međunarodnog beogradskog sajma knjiga.

To, naravno, nije slučajno – publika ovih sajmova se „preklapa“, jer su oba važna za kulturu i umetnost, ali i opštu informisanost i svakodnevni život.

Media market predstavlja i drugačiji okvir za komunikaciju sa partnerima-oglašivačima, marketinškim i PR agencijama, štamparima, distributerima…

Omogućuje direktan „sudar“ sa konkurencijom, dijalog sa predstavnicima države, kao i B2B kontakt između pisanih i elektronskih medija.

Čitalačka publika sada ima „argument više“ da kraj oktobra rezerviše za obilazak tradicionalnih oktobarskih dešavanja na Beogradskom sajmu.

Sajam se održava od 23. do 27. oktobra 2019. godine u hali 2 Beogradskog sajma.

Više informacija možete pronaći na sledećem linku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik