Во Oхрид квадрат земјиште чини 3.561 денар...

May 23 2015

Скопје е лидер во државата според бројот на трансакции на недвижности и закупи, но највисоката трансак...

Kириите во скопје намалени за 40 отсто

Aug 25 2014

Луксузно наместен стан во Аеродром за 300 евра. Се издава луксузна куќа во Kисела Вода од 400 квадратн...

Охридските станови без стопан

Aug 07 2012

Запре продажбата на станови во Охрид. Споредено со изминатите години состојбата на пазарот со недвижно...


Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik