Винската индустрија со огромни штети порад...

Aug 17 2020

Кризата предизвикана од Ковид-19 предизвика сериозни нарушувања на глобалниот вински пазар, а истоврем...

Првпат по 23 години се извезе македонско ј...

May 12 2020

Првпат по 23 години и со авионски карго-транспорт вчера се изврши извоз на свежо разладено македонско ...

Pасте продажбата на врвни вина на „Tиквеш“

May 18 2015

Винарската визба „Тиквеш“ во првиот квартал од годинава оствари бруто-добивка од 97,6 милиони денари, ...

Намалени трошоците за испитување на листер...

Apr 23 2015

Агенцијата за храна и ветеринарство реши да ги намали трошоците за задолжително испитување на „листери...

Наградени производители на вина и ракии

Feb 15 2015

Прогласени се најдобрите индивидуални производители на вина и ракии од натпреварот во Неготино, органи...

Витаминка“ се подготвува за производство н...

Aug 29 2014

Прехранбената индустрија „Витаминка“ од Прилеп, една од најуспешните бизнис-приказни во Македонија, го...


Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik