17. Međunarodni sajam hortikulture i 15. “Darovi prirode”

Bez autora
Mar 29 2012

17. Međunarodni sajam hortikulture i 15. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda “Darovi prirode” biće održani od 29. marta do 1. aprila 2012. godine na Beogradskom sajmu. Sajam Hortikulture i “Darova prirode” je manifestacija specifičnog karaktera, koja okuplja izlagače iz raznih oblasti i predstavlja spoj zdravog življenja, prirodnog okruženja i korišćenja prirodnih resursa.Posetiocima Beogradskog sajma u ovom periodu biće predstavljen semenski materijal, sadnice, dekorativni dendrološki materijal, sveže cveće, biljke od svile, suvo cveće, kao i oprema, pribor i mehanizacija za hortikulturu,...

17. Međunarodni sajam horticulture i 15. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda “Darovi prirode”17. Međunarodni sajam hortikulture i 15. Izložba lekovitog bilja i preparata od meda “Darovi prirode” biće održani od 29. marta do 1. aprila 2012. godine na Beogradskom sajmu.

Sajam Hortikulture i “Darova prirode” je manifestacija specifičnog karaktera, koja okuplja izlagače iz raznih oblasti i predstavlja spoj zdravog življenja, prirodnog okruženja i korišćenja prirodnih resursa.

Posetiocima Beogradskog sajma u ovom periodu biće predstavljen semenski materijal, sadnice, dekorativni dendrološki materijal, sveže cveće, biljke od svile, suvo cveće, kao i oprema, pribor i mehanizacija za hortikulturu, zatim fitofarmacija, oprema za navodnjavanje i zalivanje, klimatizacija u staklenicima, posude za sadnju i dekoraciju biljaka.

Učešće na sajmu do sada je potrdio 81 izlagač iz Srbije, Mađarske, Slovačke i Belgije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik