Dalekovod: Posao na Grenlandu na gradnji 60 kV dalekovoda

Bez autora
Oct 28 2010

Dalekovod je izvijestio da su završeni pregovori te će ubrzo uslijediti potpisivanje ugovora za izgradnju novog 60 kV dalekovoda na Grenlandu. Izgradnja navedene elektroenergetske infrastrukture duljine oko 45 km obuhvaća kompletnu isporuku materijala i radova i integralni je dio projekta Ilulissat čiji je nositelj grenlandska vlada. Dalekovod u ovaj posao ulazi zajedno s islandskom tvrtkom Istak koja preuzima poslove izgradnje hidroelektrane i ostalih pratećih objekata u okviru navedenog projekta. Planirani početak radova na izgradnji je sredina travnja 2011, a završetak se očekuje u rujnu 2012. Iz Dalekovoda naglašavaju da se zbog izuzetno oštrih klimatskih uvjeta i specifičnosti poslova radovi mogu odvijati u razdoblju od travnja do listopada.

Dalekovod: Posao na Grenlandu na gradnji 60 kV dalekovodaDalekovod je izvijestio da su završeni pregovori te će ubrzo uslijediti potpisivanje ugovora za izgradnju novog 60 kV dalekovoda na Grenlandu.

Izgradnja navedene elektroenergetske infrastrukture duljine oko 45 km obuhvaća kompletnu isporuku materijala i radova i integralni je dio projekta Ilulissat čiji je nositelj grenlandska vlada. Dalekovod u ovaj posao ulazi zajedno s islandskom tvrtkom Istak koja preuzima poslove izgradnje hidroelektrane i ostalih pratećih objekata u okviru navedenog projekta.

Planirani početak radova na izgradnji je sredina travnja 2011, a završetak se očekuje u rujnu 2012. Iz Dalekovoda (ZSE:DLKV-R-A) naglašavaju da se zbog izuzetno oštrih klimatskih uvjeta i specifičnosti poslova radovi mogu odvijati u razdoblju od travnja do listopada.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik