Do Maribora Adria ervejzom

Bez autora
Apr 08 2010

Avioni Adria ervejza iz Podgorice saobraćaće do 21. aprila umjesto do ljubljanskog, do aerodroma „Edvard Rusjan" u Mariboru. Jedini međunarodni aerodrom u Sloveniji, ljubljanski "Jože Pučnik", od danas do 21. aprila zatvoren zbog obnove centralne staze za uzlijetanje i slijetanje. Za sve svoje putnike Adria ervejz će organizovati besplatne autobuske prevoze između Ljubljane i Maribora i to četiri puta dnevno, dok će svim putnicima koji automobilima budu dolazili na ljubljanski aerodrom, u vrijeme dok je zatvoren, biti omogućeno besplatno parkiranje. Avioni Adria ervejza će do Maribora saobraćati ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom, prevozeći putnike i Montenegro Airlines-a, kao code-share partnera.

Do Maribora Adria ervejzom

Avioni Adria ervejza iz Podgorice saobraćaće do 21. aprila umjesto do ljubljanskog, do aerodroma „Edvard Rusjan" u Mariboru, saopštio je direktor kompanije za Crnu Goru i Srbiju Orhan Hodžić.

Jedini međunarodni aerodrom u Sloveniji, ljubljanski "Jože Pučnik", od danas do 21. aprila zatvoren zbog obnove centralne staze za uzlijetanje i slijetanje.

„Za sve svoje putnike Adria ervejz će organizovati besplatne autobuske prevoze između Ljubljane i Maribora i to četiri puta dnevno, dok će svim putnicima koji automobilima budu dolazili na ljubljanski aerodrom, u vrijeme dok je zatvoren, biti omogućeno besplatno parkiranje", saopštio je Hodžić.

Avioni Adria ervejza će do Maribora saobraćati ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom, prevozeći putnike i Montenegro Airlines-a, kao code-share partnera.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik