"Drvomag" će proizvoditi više dečijih krevetića

Bez autora
Mar 23 2010

Paraćinsko preduzeće "Drvomag", koje godišnje tržištu isporuci oko 500 dečjih krevetića, odnosno soba, ne uspeva da podmiri zahteve domaćih i inostranih kupaca, a potražnja je nekoliko puta veća od proizvodnje. To preduzeće u Srbiji snabdeva više od 20 salona nameštaja, izvozi u Bosnu i Hercegovinu, Nemačku, Hrvatsku i Crnu Goru. Stigle su im ponude iz Švetske, Grčke, Italije, Makedonije, pa čak i iz Albanije. "Drvomaga" je jedini proizvođač dečjih krevetića u Srbiji. Proizvodni su kapaciteti ograničavajući faktor za podmirivanje svih zahteva kupaca. Zbog toga je počeo izgradnju nove proizvodne hale, površine oko 2.500 kvadrata. Vrednost investicije je 20.000 evra. "Drvomag" trenutno zapošljava devet radnika, a sa izgradnjom nove hale posao će dobiti deset novih radnika.

"Drvomag" će proizvoditi više dečijih krevetićaParaćinsko preduzeće "Drvomag", koje godišnje tržištu isporuci oko 500 dečjih krevetića, odnosno soba, ne uspeva da podmiri zahteve domaćih i inostranih kupaca, a potražnja je nekoliko puta veća od proizvodnje.Kako je kazao vlasnik preduzeća Miladin Milošević, to preduzeće u Srbiji snabdeva više od 20 salona nameštaja, izvozi u Bosnu i Hercegovinu, Nemačku, Hrvatsku i Crnu Goru.

- Stigle su nam ponude iz Švetske, Grčke, Italije, Makedonije, pa čak i iz Albanije - kazao je Milošević.

Vlasnik "Drvomaga", koji je jedini proizvođač dečjih krevetića u Srbiji, ističe da su proizvodni kapaciteti ograničavajući faktor za podmirivanje svih zahteva kupaca.

Milošević je objasnio da je zbog toga počeo izgradnju nove proizvodne hale, površine oko 2.500 kvadrata. Vrednost investicije je 20.000 evra.

"Drvomag" trenutno zapošljava devet radnika, a sa izgradnjom nove hale posao će dobiti deset novih radnika.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik