Gradis otpustio trideset radnika

Bez autora
Mar 17 2010

Gradis Celje je 30 zaposlenika svog kćerinskog društva Gradis Hiše (Kuće) obavijestio da im prijevremeno raskida ugovore o radu na određeno vrijeme. Razlog je neopravdan izostanak s posla. Radnici, naime, početkom ožujka nekoliko dana nisu radili jer nisu primili plaće za siječanj, koje su im zatim isplaćene 11. ožujka. Jedan od radnika je za Radio Slovenija izjavio kako su među otpuštenima samo državljani Bosne i Hercegovine. Predstavnik sindikata ZSSS Srečko Čater izrazio je razočaranje postupkom direktorice Lidije Žagar, koja im je zajamčila da otpuštanja neće biti.

Gradis otpustio trideset radnikaGradis Celje je 30 zaposlenika svog kćerinskog društva Gradis Hiše (Kuće) obavijestio da im prijevremeno raskida ugovore o radu na određeno vrijeme, izvijestio je Radio Slovenija.

Razlog je neopravdan izostanak s posla. Radnici, naime, početkom ožujka nekoliko dana nisu radili jer nisu primili plaće za siječanj, koje su im zatim isplaćene 11. ožujka.

Jedan od radnika je za Radio Slovenija izjavio kako su među otpuštenima samo državljani Bosne i Hercegovine. Predstavnik sindikata ZSSS Srečko Čater izrazio je razočaranje postupkom direktorice Lidije Žagar, koja im je zajamčila da otpuštanja neće biti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik