Hjundai - najkvalitetniji brend u istraživanju "Auto Bilda"

Bez autora
Jan 24 2012

U najnovijem, nedavno objavljenom izveštaju o kvalitetu ''Auto Bild Qualitatsreport'' a prema istraživanjima vodećeg nemačkog automobilskog magazina ''Auto Bild'', Hjundai je, drugu godinu za redom, proglašen za najkvalitetniji automobilski brend. Ovo prestižno priznanje Hjundai je dobio na osnovu opširne analize pouzdanosti vozila, dugoročnog kvaliteta i zadovoljstva kupaca.Analiza kvaliteta je vršena na osnovu različitih kriterijuma: povratnih informacija od 8.610 vlasnika automobila, garancije proizvođača, broja opozvanih vozila i podataka iz nemačkog izveštaja TUV – Techniche Uberwachung Verein (Udruženje za tehnički nadzor) koje obuhvata bazu podataka od 7,5 miliona pregledanih vozila.

Hjundai - najkvalitetniji brend u istraživanju "Auto Bilda"U najnovijem, nedavno objavljenom izveštaju o kvalitetu ''Auto Bild Qualitatsreport'' a prema istraživanjima vodećeg nemačkog automobilskog magazina ''Auto Bild'', Hjundai je, drugu godinu za redom, proglašen za najkvalitetniji automobilski brend.

Ovo prestižno priznanje Hjundai je dobio na osnovu opširne analize pouzdanosti vozila, dugoročnog kvaliteta i zadovoljstva kupaca. Analiza kvaliteta je vršena na osnovu različitih kriterijuma: povratnih informacija od 8.610 vlasnika automobila, garancije proizvođača, broja opozvanih vozila i podataka iz nemačkog izveštaja TUV – Techniche Uberwachung Verein (Udruženje za tehnički nadzor) koje obuhvata bazu podataka od 7,5 miliona pregledanih vozila.

''Auto Bild Qualitatsreport'' je jedno od najcenjenjenijih istraživanja kvaliteta automobila a u obrazloženju nagrade piše da se Hyundai drugu godinu za redom našao na prvom mestu jer konstantno poboljšava kvalitet svojih automobila, usluga i korisničku podršku.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik