HTC Flyer tablet stiže u martu?

Bez autora
Jan 23 2011

I HTC se uključuje u borbu za udeo na rastućem tržištu tableta: Flyer navodno stiže u martu. Već neko vreme se šuška da će se na tržištu pojaviti HTC tablet, „ubica” iPada.Iako iz tajvanske kompanije nema zvaničnih najava novog uređaja, predstavnici HTC-a naglasili su da će novi model sa njihovim potpisom raditi na Androidu 2.3, verziji za koju Google kaže da je optimizovana za tablete, a očekuje se da ćeimati i 3G konekciju.

HTC Flyer tablet stiže u martu?I HTC se uključuje u borbu za udeo na rastućem tržištu tableta: Flyer navodno stiže u martu.

Već neko vreme se šuška da će se na tržištu pojaviti HTC tablet, „ubica” iPada.

Iako iz tajvanske kompanije nema zvaničnih najava novog uređaja, predstavnici HTC-a naglasili su da će novi model sa njihovim potpisom raditi na Androidu 2.3, verziji za koju Google kaže da je optimizovana za tablete, a očekuje se da ćeimati i 3G konekciju.

Do pre pet godina za HTC niko nije znao, a onda je svetlos dana ugledao prvi mobilni telefon sa Android operativnim sistemom. Od tada su smartphone modeli ovog proizvođača preplavili američko tržište, a HTC je nedavno predstavio i prve 4G modele telefona.

Iako je ova kompanija dugo odbijala da se upusti u proizvodnju tableta, sada kada je izvesno da će se prvi HTC tablet pojaviti na tržištu, konkurencija ima ozbiljnih razloga za brigu, piše TG Daily

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik