Ingri posao u Alžiru od 21,5 milijuna kuna

Bez autora
Mar 28 2012

U skladu s odredbama Zakona o tržištu kapitala i Pravilima Zagrebačke burze, Ingra je u srijedu objavila da su nakon uspješno završenih pregovora zaključili novi ugovor u Alžiru te uskoro počinju s aktivnostima na projektu isporuke, montaže i puštanja u probni rad hidromehaničke opreme na brani Tagharist u Alžiru. Vrijednost ugovora je 21,5 milijun kuna, a rok realizacije je 12 mjeseci. Ta hrvatska tvrtka i njen alžirski partner tvrtka Cosider T.P. u siječnju su uspješno završili pregovore o projektu izvođenja radova na brani Tagharist, a u utorak su obje strane u Alžiru potpisale ugovor. Ingri je ovo drugi u nizu posao s istim investitorom. Osim poslova na brani Tagharist, očekuje se još nekoliko sličnih poslova na kojima bi ta velika tvrtka iskoristila svoja iskustva i ekspertizu u području hidromehaničke opreme.

Ingri posao u Alžiru od 21,5 milijuna kunaU skladu s odredbama Zakona o tržištu kapitala i Pravilima Zagrebačke burze, Ingra je u srijedu objavila da su nakon uspješno završenih pregovora zaključili novi ugovor u Alžiru te uskoro počinju s aktivnostima na projektu isporuke, montaže i puštanja u probni rad hidromehaničke opreme na brani Tagharist u Alžiru.

Vrijednost ugovora je 21,5 milijun kuna, a rok realizacije je 12 mjeseci, navode u Ingri.

Ta hrvatska tvrtka i njen alžirski partner tvrtka Cosider T.P. u siječnju su uspješno završili pregovore o projektu izvođenja radova na brani Tagharist, a u utorak su obje strane u Alžiru potpisale ugovor.

Ingri je ovo drugi u nizu posao s istim investitorom. Osim poslova na brani Tagharist, očekuje se još nekoliko sličnih poslova na kojima bi ta velika tvrtka iskoristila svoja iskustva i ekspertizu u području hidromehaničke opreme.

Ugovaranjem toga posla Ingra, prema njihovim riječima, nastavlja s provedbom nove strategije koja težište stavlja na povratak na ciljana tradicionalna tržišta i povećanje udjela prihoda iz poslovanja u inozemstvu. Inače, na alžirskom tržištu uspješno posluju još od 1975. godine kada su tamo otvorili svoj ured. Daljnji planovi Ingre na alžirskom tržištu uključuju realizaciju hidroenergetskih projekata i projekata niskogradnje te obnovu i gradnju luka i marina, izvijestili su iz te tvrtke.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik