Investekspo: Dodeljena priznanja

Bez autora
Oct 28 2010

Fond za podršku investicija u Vojvodini dobitnik je najvišeg priznanja Povelje privredne komore Vojvodine za sveobuhvatni nastup na Sajmu "Investekspo". Inače, Privredna komora Vojvodine više od 16 godina dodeljuje nagrade za najbolji dizajn na Novosadskom sajmu.Visoko priznanje i Veliku nagradu dobio je i Zavod za izgradnju grada za visokokvalitetnu multimedijalnu prezentaciju. Nagrade su poneli i Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije, "Expologik" iz Beograda i Razvojna banka Vojvodine.

Investekspo: Dodeljena priznanjaFond za podršku investicija u Vojvodini dobitnik je najvišeg priznanja Povelje privredne komore Vojvodine  za sveobuhvatni nastup na Sajmu "Investekspo".

Inače, Privredna komora Vojvodine više od 16 godina dodeljuje nagrade za najbolji dizajn na Novosadskom sajmu.

Visoko priznanje i Veliku nagradu dobio je i Zavod za izgradnju grada za visokokvalitetnu multimedijalnu prezentaciju.

Nagrade su poneli i Agencija za strana ulaganja i promociju izvoza Republike Srbije, "Expologik"  iz Beograda i Razvojna banka Vojvodine.

Dobitnicima su nagrade uručili generalni direktor Novosadskoj Sajma" Goran Vasić i predsednik Privredne komore Vojvodine Nikola Stojšić.

Priznanje "Dobar dizajn" dodeljeno je opštini Irig za prezentaciju, opština Vršac za grafički dizajn kataloga dostupnih lokacija i opština Bačka Palanka za prezentaciju privrednih mogućnosti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik