Javni poziv za poslove prijema i obrade izveštaja za 2010.

Bez autora
Jan 24 2011

Agencija za privredne registre raspisala je javni poziv za studente za poslove prijema i obrade finansijskih izveštaja za 2010. godinu.Proces prijema finansijskih izveštaja obuhvata poslove evidentiranja prijema obrazaca finansijskih izveštaja i dostavljanje prateće dokumentacije uz finansijske izveštaje korišćenjem aplikacije za evidentiranje (IRIS), kao i poslove obrade finansijskih izveštaja koji podrazumevaju kontrolu finansijskih izveštaja u papirnoj i elektronskoj formi korišćenjem aplikacije za formalnu kontrolu FiBon i unos i kontrolu finansijskih izveštaja u papirnoj formi korišćenjem aplikacije za računsku i logičku kontrolu RiApp.

Javni pozivza poslove prijema i obrade finansijskih izveštaja za 2010. godinuAgencija za privredne registre raspisala je javni poziv za studente za poslove prijema i obrade finansijskih izveštaja za 2010. godinu.

Proces prijema finansijskih izveštaja obuhvata poslove evidentiranja prijema obrazaca finansijskih izveštaja i dostavljanje prateće dokumentacije uz finansijske izveštaje korišćenjem aplikacije za evidentiranje (IRIS), kao i poslove obrade finansijskih izveštaja koji podrazumevaju kontrolu finansijskih izveštaja u papirnoj i elektronskoj formi korišćenjem aplikacije za formalnu kontrolu FiBon i unos i kontrolu finansijskih izveštaja u papirnoj formi korišćenjem aplikacije za računsku i logičku kontrolu RiApp.

Zainteresovani studenti mogu biti angažovani isključivo preko omladinske zadruge sa kojom je APR zaključila ugovor, a za izvršavanje navedenih poslova biće organizovana kraća obuka.

Poziv ostaje otvoren do prijavljivanja adekvatnog broja zainteresovanih, a prijavu možete izvršiti ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik