Krediti i kartice "iz fotelje"

Bez autora
Mar 23 2010

Građani će moći da kredite i kreditne kartice Moskovske banke naruče "on - line" preko web portala krediti.rs. Moskovska banka Beograd i portal krediti.rs potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji koji građanima omogućava on-line naručivanje proizvoda i usluga ove banke.Na ovaj način banka je omogućila veću dostupnost svojih proizvoda svim zainteresovanim fizičkim licima bez obzira gde se nalaze. Tako sada građani iz svoje fotelje mogu aplicirati za kredit ili kreditne kartice ove banke.

Krediti i kartice "iz fotelje"Građani će moći da kredite i kreditne kartice Moskovske banke naruče "on - line" preko web portala krediti.rs.

Moskovska banka Beograd i portal krediti.rs potpisali su ugovor o poslovnoj saradnji koji građanima omogućava on-line naručivanje proizvoda i usluga ove banke.

Na ovaj način banka je omogućila veću dostupnost svojih proizvoda svim zainteresovanim fizičkim licima bez obzira gde se nalaze. Tako sada građani iz svoje fotelje mogu aplicirati za kredit ili kreditne kartice ove banke.

“Velika zainteresovanost i pozivi građana iz svih delova Srbije bili su logičan razlog za ovaj korak. Kao i do sada Moskovska banka Beograd želi da svojim postojećim ali i potencijalnim klijentima bude bliža i omogući dodatni kvalitet i jednostavnost, a u portalu krediti.rs smo prepoznali pravog partnera koji nam može pomoći u ostvarenju tih ciljeva.”- izjavio je Miodrag Dilparić, direktor Sektora za rad sa stanovništvom Moskovske banke Beograd.

Korišćenje ove opcije za korisnika je veoma jednostavno. Dovoljno je da ode na portal www.krediti.rs, izabere vrstu proizvoda za koji je zainteresovan, popuni prijavu, a zatim je pošalje. Korisnik će zatim biti telelfonski kontaktiran u cilju provere identiteta i unetih podataka. Po završenoj proveri podaci se šalju Moskovskoj banci Beograd koja će klijentu poslati ponudu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik