Krka za ovu godinu najavljuje 200 milijuna eura investicija

Bez autora
Jan 23 2012

Predsjednik uprave Krke Jože Colarič najavio je povećanje proizvodnje, pojasnivši kako je taj korak nužan za održavanje prodaje i daljnjeg rasta poslovanja jer dolazi do erozije cijena. Tijekom ove godine realizirat će se rekordnih 200 milijuna eura investicija, prvenstveno i povećanje proizvodnih kapaciteta koji bi se u narednih nekolikogodina trebali povećati sa sadašnjih 10 na više od 15 milijardi tableta godišnje. Slovenska je farmaceutska tvrtka proteklu godinu, prema prvim procjenama, zaključila s 1,08 milijardi eura prihoda, 6 posto više u odnosu na 2010. godinu, te 162 milijuna eura čiste dobiti.

Krka za ovu godinu najavljuje 200 milijuna eura investicijaPredsjednik uprave Krke Jože Colarič najavio je povećanje proizvodnje, pojasnivši kako je taj korak nužan za održavanje prodaje i daljnjeg rasta poslovanja jer dolazi do erozije cijena.

Tijekom ove godine realizirat će se rekordnih 200 milijuna eura investicija, prvenstveno i povećanje proizvodnih kapaciteta koji bi se u narednih nekolikogodina trebali povećati sa sadašnjih 10 na više od 15 milijardi tableta godišnje.

Slovenska je farmaceutska tvrtka proteklu godinu, prema prvim procjenama, zaključila s 1,08 milijardi eura prihoda, 6 posto više u odnosu na 2010. godinu, te 162 milijuna eura čiste dobiti.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik