Metropolitana prodaje Steklarnu Rogaška

Bez autora
Dec 28 2011

Društvo Metropolitana objavilo je da želi prodati 89,53-postotni udio u Steklarni Rogaška. Postupak će se odvijati u nekoliko faza, a prva traje do 20. siječnja do kada očekuju izražavanje interesa od strane potencijalnih kupaca. Između 7. veljače i 19. ožujka interesenti će biti pozvani na predaju neobvezujućih ponuda. U trećoj će fazi biti omogućen uvid u poslovanje društva, a u posljednjoj će se oblikovati konačna cijena. Metropolitana je, dodajmo, Zvonu 2 posudila 9,2 milijuna eura koje je osigurala dionicama Steklarne Rogaška i s 27.607 dionica NLB-a. Isprva je Steklarnu željela prepisati na sebe, ali se ipak odlučila na prodaju.

Metropolitana prodaje Steklarnu RogaškaDruštvo Metropolitana objavilo je da želi prodati 89,53-postotni udio u Steklarni Rogaška.

Postupak će se odvijati u nekoliko faza, a prva traje do 20. siječnja do kada očekuju izražavanje interesa od strane potencijalnih kupaca.

Između 7. veljače i 19. ožujka interesenti će biti pozvani na predaju neobvezujućih ponuda. U trećoj će fazi biti omogućen uvid u poslovanje društva, a u posljednjoj će se oblikovati konačna cijena.

Metropolitana je, dodajmo, Zvonu 2 posudila 9,2 milijuna eura koje je osigurala dionicama Steklarne Rogaška i s 27.607 dionica NLB-a. Isprva je Steklarnu željela prepisati na sebe, ali se ipak odlučila na prodaju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik