Napreduje izgradnja najvećeg kružnog toka u Nišu

Bez autora
Mar 28 2012

Izgradnja kružnog toka na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Sremske ulice u Nišu odvija se prema planu. Kada radovi budu završeni, to će biti najveći kružni tok u gradu, prečnika 50 metara. Nakon izgradnje kružnih tokova kod Sremske ulice, kod Doma zdravlja i parka Čair, dobiće se veća efikasnost saobraćaja.Radovi se finansiraju sredstvima Grada i NIP-a, a ukupna vrednost ova tri kružna toka je oko 55 miliona dinara. Rok za završetak radova je oko dva meseca.

Napreduje izgradnja najvećeg kružnog toka u NišuIzgradnja kružnog toka na raskrsnici Bulevara Nemanjića i Sremske ulice u Nišu odvija se prema planu.

Kada radovi budu završeni, to će biti najveći kružni tok u gradu, prečnika 50 metara.

Član Gradskog veća Miodrag Radović, koji je obišao radove na izgradnji novog kružnog toka, istakao je da će se, nakon izgradnje kružnih tokova kod Sremske ulice, kod Doma zdravlja i parka Čair, dobiti veća efikasnost saobraćaja.

Radovi se finansiraju sredstvima Grada i NIP-a, a ukupna vrednost ova tri kružna toka je oko 55 miliona dinara. Rok za završetak radova je oko dva meseca.

- Kada ovi radovi budu završeni, dobićemo čitav kompleks od petnaestak kružnih tokova u gradu, koji će umnogome doprineti većoj bezbednosti i većoj efikasnosti saobraćaja u Nišu - istakao je Radović.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik