Nastavljeni radovi na Zavali

Bez autora
Apr 13 2010

Kompanija Zavala invest, koja posluje u sastavu ruske kompanije Mirax Balkan, danas je, nakon osam mjeseci pauze, nastavila radove na završetku prve faze ekskluzivnog turističkog naselja Astra Montenegro. Do sada u turističko naselje Astra Montenegro, na rtu Zavala kod Budve, uloženo je 140 miliona eura, a do završetka izgradnje prve faze radova biće investirano još 25 miliona. Zavala invest je obezbijedila 25 miliona eura kako bi se završila prva faza radova i narednih dana na gradilištu će raditi oko 200 radnika. Svi formalni problemi i nedostaci u realizaciji tog projekta su otklonjeni, pa će se radovi izvoditi u kontinuitetu, sve do završetka. Do sada je završeno 70 odsto radova na izgradnji 38 luksuznih vila, koje se nalaze na prostoru od 40 hiljada kvadratnih metara, a 60 odsto njih unaprijed je prodato kupcima iz Rusije.

Nastavljeni radovi na ZavaliKompanija Zavala invest, koja posluje u sastavu ruske kompanije Mirax Balkan, danas je, nakon osam mjeseci pauze, nastavila radove na završetku prve faze ekskluzivnog turističkog naselja Astra Montenegro.

Iz kompanije Zavala invest su agenciji Mina-business saopštili da je do sada u turističko naselje Astra Montenegro, na rtu Zavala kod Budve, uloženo 140 miliona eura, a do završetka izgradnje prve faze radova biće investirano još 25 miliona.

Zavala invest je, kako su kazali njeni predstavnici, obezbijedila 25 miliona eura kako bi se završila prva faza radova i narednih dana, kako se dodaje, na gradilištu će raditi oko 200 radnika.

Iz kompanije su objasnili da su svi formalni problemi i nedostaci u realizaciji tog projekta otklonjeni, pa će se radovi izvoditi u kontinuitetu, sve do završetka.

Do sada je završeno 70 odsto radova na izgradnji 38 luksuznih vila, koje se nalaze na prostoru od 40 hiljada kvadratnih metara, a 60 odsto njih unaprijed je prodato kupcima iz Rusije.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik