"Opel" lansirao "rođendanske" modele

Bez autora
Jan 24 2012

Nemački proizvođač "Opel" je lansirao "jubilarne" modele - "korsu", "merivu", "astru" i "insigniju" sa specijalnim karakteristikama - povodom obeležavanja 150. rođendana kompanije. "Opel" je 1862. godine osnovao Adam Opel u Riselhajmu, a kompanija je kasnije postala jedan od najvećih evropskih proizvođača automobila.Za "rođendanske" primerke, u liniji "150 godina 'Opela'" odabrani su modeli "korsa", "meriva", "astra" i "insignija". Ova vozila u specijalnom izdanju imaju poseban, atraktivan dizajn i karakteristike koje povećavaju komfor, s obzirom da imaju sedišta i volan sa ugrađenim grejanjem, kao i stakla sa toplotnom izolacijom.

"Opel" lansirao "rođendanske" modeleNemački proizvođač "Opel" je lansirao "jubilarne" modele - "korsu", "merivu", "astru" i "insigniju" sa specijalnim karakteristikama - povodom obeležavanja 150. rođendana kompanije.

"Opel" je 1862. godine osnovao Adam Opel u Riselhajmu, a kompanija je kasnije postala jedan od najvećih evropskih proizvođača automobila.

Za "rođendanske" primerke, u liniji "150 godina 'Opela'" odabrani su modeli "korsa", "meriva", "astra" i "insignija".

Ova vozila u specijalnom izdanju imaju poseban, atraktivan dizajn i karakteristike koje povećavaju komfor, s obzirom da imaju sedišta i volan sa ugrađenim grejanjem, kao i stakla sa toplotnom izolacijom, saopštio je "Opel".

Jubilarna izdanja modela "korsa" i "meriva" dolaze u paketu sa alu-felnama od 16 inča i zatamnjenim zadnjim staklima, sa toplotnom izolacijom koja štiti od sunca, kao i volanom sa ugrađenim grejanjem i multifunkcionalnim komandama, svetlima za maglu, tempomatom, a imaju i radio sa MP3 i CD plejerom i ugrađenim kompjuterom.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik