Petoro studenata iz Srbije dobilo posao u Facebook-u

Bez autora
Mar 28 2012

Petoro talentovanih studenata Računarskog fakulteta iz Beograda, Igor Kabiljo, Srećko Toroman, Relja Petrović, Maja Kabiljo i Slavko Fodor, dobilo je ponude za programerski posao od društvene mreže Facebook. Neki od njih zaputiće se u Palo Alto, u blizini San Franciska, gde se nalazi sedište Facebook-a, već za nekoliko meseci, dok druge posao čeka kada diplomiraju.Ovi studenti i stipendisti, postizali su velike uspehe na međunarodnim takmičenjima od 2006. godine i uvek su bili među desetak najboljih.

Petoro studenata iz Srbije dobilo posao u Facebook-uPetoro talentovanih studenata Računarskog fakulteta iz Beograda, Igor Kabiljo, Srećko Toroman, Relja Petrović, Maja Kabiljo i Slavko Fodor, dobilo je ponude za programerski posao od društvene mreže Facebook.

Neki od njih zaputiće se u Palo Alto, u blizini San Franciska, gde se nalazi sedište Facebook-a, već za nekoliko meseci, dok druge posao čeka kada diplomiraju.

Ovi studenti i stipendisti, postizali su velike uspehe na međunarodnim takmičenjima od 2006. godine i uvek su bili među desetak najboljih.

Facebook je najveća socijalna mrežu sa oko 800 miliona korisnika, zapošljava preko 700 programera i zajedno sa Google-om važi za jedno od mesta najboljih za zapošljenje.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik