Poljoprivrednici od sutra podnose zahtjeve za podsticaje

Bez autora
Mar 07 2012

Poljoprivredni proizvođači u Republici Srpskoj od sutra mogu da podnose zahtjeve za ostvarivanje prava na novčane podsticaje, jer na snagu stupa ovogodišnji pravilnik, saopšteno je danas iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske. Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela u 2012. godini objavljen je u Službenom glasniku Republike Srpske, a dostupan je i na internet-stranici Ministarstva. Budžetom resornog ministarstva za ove namjene u ovoj godini predviđeno je 60 miliona KM.

Poljoprivrednici od sutra podnose zahtjeve za podsticajePoljoprivredni proizvođači u Republici Srpskoj od sutra mogu da podnose zahtjeve za ostvarivanje prava na novčane podsticaje, jer na snagu stupa ovogodišnji pravilnik, saopšteno je danas iz Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske.

Pravilnik o uslovima i načinu ostvarivanja novčanih podsticaja za razvoj poljoprivrede i sela u 2012. godini objavljen je u Službenom glasniku Republike Srpske, a dostupan je i na internet-stranici Ministarstva.

Budžetom resornog ministarstva za ove namjene u ovoj godini predviđeno je 60 miliona KM.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik