Potpisan ugovor o izgradnji hotela “Holiday Inn” u Novom Sadu

Bez autora
Apr 14 2010

Ugovor o izgradnji hotela „Holiday Inn" u Novom Sadu su potpisali Peter Vermeer, potpredsednik kompanije najvećeg svetskog hotelskog lanca Intrnacional hotels group i Vojislav Gajić, investitor i vlasnik preduzeća „Alesandar gradnje" iz Novog Sada. Sledeće godine Novi Sad će dobiti hotel „Holiday Inn" i to je od velikog značaja. Za svakog budućeg stranog investitora prisustvo tako važnog međunarodnog brenda će značiti dodatni impuls da dođe na ovo područje i investira svoja sredstva. Što je više brendova prisutno, to je i marketing za jedan grad, za jednu pokrajinu i državu bolji. Hotel “Holiday Inn” će zaposliti oko sto novih radnika. Pokrajinska Vlada je spremna da izdvoji finansijsku podršku za svako novootvoreno radno mesto, a takođe i za logističku podršku, kako u fazi izgradnje ovog objekta, tako i kasnije kroz partnerski odnos sa predstavnicima ovog važnog lanca međunarodnih hotela. Hotel “Holiday Inn” će biti smešten na uglu Subotičkog bulevara i Futoškog puta. Početak gradnje se očekuje u narednih mesec dana u koju će biti uloženo oko 11 miliona evra.

Potpisan ugovor o izgradnji hotela “Holiday Inn” u Novom SaduUgovor o izgradnji hotela „Holiday Inn" u Novom Sadu su potpisali Peter Vermeer, potpredsednik kompanije najvećeg svetskog hotelskog lanca Intrnacional hotels group i Vojislav Gajić, investitor i vlasnik preduzeća „Alesandar gradnje" iz Novog Sada.

Sledeće godine Novi Sad će dobiti hotel „Holiday Inn" i to je od velikog značaja. Za svakog budućeg stranog investitora prisustvo tako važnog međunarodnog brenda će značiti dodatni impuls da dođe na ovo područje i investira svoja sredstva. Što je više brendova prisutno, to je i marketing za jedan grad, za jednu pokrajinu i državu bolji.

Hotel “Holiday Inn” će zaposliti oko sto novih radnika. Pokrajinska Vlada je spremna da izdvoji finansijsku podršku za svako novootvoreno radno mesto, a takođe i za logističku podršku, kako u fazi izgradnje ovog objekta, tako i kasnije kroz partnerski odnos sa predstavnicima ovog važnog lanca međunarodnih hotela.

Hotel “Holiday Inn” će biti smešten na uglu Subotičkog bulevara i Futoškog puta. Početak gradnje se očekuje u narednih mesec dana u koju će biti uloženo oko 11 miliona evra.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik