Predstavljena Udruga za promicanje kulture u poslovanju

Bez autora
Jan 26 2011

Odgovornost, otvorenost, povjerenje i stručnost neke su od osnovnih vrijednosti kulture u poslovanju za čije će se promicanje i prihvaćanje na svim poslovnim i društvenim razinama u svom radu zalagati novoosnovana Udruga za promicanje kulture u poslovanju (KUP). Udruga je nedavno osnovana na inicijativu četiri tvrtke (Hendal, Ramiro, Status Grupe i Dot Norske Veritas Adriatica), a radit će na osvještavanju i širenju ideje o važnosti razvijanja kulture profesionalnih i odgovornih poslovnih odnosa u postizanju veće konkurentnosti na svim društvenim razinama, a što u Hrvatskoj nedostaje ili nije dovoljno razvijeno.

Predstavljena Udruga za promicanje kulture u poslovanjuOdgovornost, otvorenost, povjerenje i stručnost neke su od osnovnih vrijednosti kulture u poslovanju za čije će se promicanje i prihvaćanje na svim poslovnim i društvenim razinama u svom radu zalagati novoosnovana Udruga za promicanje kulture u poslovanju (KUP).

Istaknuto je to na predstavljanju Udruge u novinarskom domu u srijedu. Udruga je nedavno osnovana na inicijativu četiri tvrtke (Hendal, Ramiro, Status Grupe i Dot Norske Veritas Adriatica), a radit će na osvještavanju i širenju ideje o važnosti razvijanja kulture profesionalnih i odgovornih poslovnih odnosa u postizanju veće konkurentnosti na svim društvenim razinama, a što u Hrvatskoj nedostaje ili nije dovoljno razvijeno, istaknula je predsjednica Udruge Tanja Pureta.

Sama ideja osnivanja proizašla je iz činjenice da u Hrvatskoj zapravo ne postoji jasna definicija poželjne i učinkovite poslovne kulture.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik