Primena novih softverskih aplikacija za efikasniji rad državnih organa

Bez autora
Mar 28 2012

Na nagradni konkurs “Unapređenje komunikacije građana i organa javne vlasti posredstvom interneta” je stigla 31 aplikacija. Učesnici konkursa danas su predstavili karakteristike i mogućnosti prijavljene softverske aplikacije pred Komisijom za ocenu projekata. Prijave su raznovrsne, stigle su iz svih delova zemlje, fokus je uglavnom na komunalnim problemima, ali ima i aplikacija koje treba da olakšaju život osoba sa invaliditetom, kao i socijalnu integraciju i život manjinskih grupa. Projekat koji zauzme prvo mesto osvojiće 500.000 dinara, 300.000 dinara je namenjeno za drugo mesto, a 150.000 za treće. Nagrade za najbolje aplikacije biće dodeljene za deset dana, nakon čega će biti puštene u rad. Primena novih softverskih aplikacija u radu državnih organa unaprediće komunikaciju građana i države i doprineti njenoj efikasnosti.

Primena novih softverskih aplikacija za efikasniji rad državnih organaNa nagradni konkurs “Unapređenje komunikacije građana i organa javne vlasti posredstvom interneta” je stigla 31 aplikacija.

Učesnici konkursa danas su predstavili karakteristike i mogućnosti prijavljene softverske aplikacije pred Komisijom za ocenu projekata.

Prijave su raznovrsne, stigle su iz svih delova zemlje, fokus je uglavnom na komunalnim problemima, ali ima i aplikacija koje treba da olakšaju život osoba sa invaliditetom, kao i socijalnu integraciju i život manjinskih grupa.

Projekat koji zauzme prvo mesto osvojiće 500.000 dinara, 300.000 dinara je namenjeno za drugo mesto, a 150.000 za treće.

Nagrade za najbolje aplikacije biće dodeljene za deset dana, nakon čega će biti puštene u rad.

Primena novih softverskih aplikacija u radu državnih organa unaprediće komunikaciju građana i države i doprineti njenoj efikasnosti. Takođe, omogućiće se i veća podudarnost onoga što građani i udruženja građana, pa i priveda očekuju od države, ali i onoga što ona pruža.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik