Privrednoj komori Beograda odobren EU projekat

Bez autora
Jan 26 2011

Evropska komisija (Brisel) odobrila je finansijsku podršku za realzaciju projekta “Međusektorska saradnja u oblasti finansiranja energetske efikasnosti u zgradarstvu u okviru EU propisa i pravnih sporazuma” (EuropeAid /129637 /C/Act/ Multi - IPA – Socio-ekonomski program partnerstava).Realizaciju ovog programa sprovodi konzorcijum sedam parntera - poslovne asocijacije iz Turske, Belgije, Srbije (Privredna komora Beograda), Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije.

Privrednoj komori Beograda odobren EU projekatEvropska komisija (Brisel) odobrila je finansijsku podrušku za realzaciju projekta “Međusektorska saradnja u oblasti finansiranja energetske efikasnosti u zgradarstvu u okviru EU propisa i pravnih sporazuma” (EuropeAid /129637 /C/Act/ Multi - IPA – Socio-ekonomski program partnerstava).

Realizaciju ovog programa sprovodi konzorcijum sedam parntera - poslovne asocijacije iz Turske, Belgije, Srbije (Privredna komora Beograda), Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije.

Cilj projekta je doprinos razvoju finansijskih instrumenata i mehanizama radi unapređenja energetski ekfikasnih proizvoda i metoda u sektoru građevinarstva u  zemljama partnera na projektu. U periodu od dve godine, rezultat ove saradnje će biti formiranje baze propisa iz oblasti energetske efikasnosti, unapređenjem finansijskih mehanizama u oblasti energetske efikasnosti u zgradarstvu u državama partnera,  kao i obezbeđenjem boljeg protoka informacija i znanja između partnera i svih zainteresovanih korisnika rezultata EUBUILD Projekta.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik