Proizvodnja u ključnom pogonu

Bez autora
Jan 24 2011

U ključnom pogonu nikšićke Željezare počela je proizvodnja koja je zaustavljena sredinom prošlog mjeseca, a prema nezvaničnim informacijama iz te fabrike zaliha osnovnih sirovina ima samo do kraja sedmice. Sindikat je više puta upozorio da su se stekli uslovi za raskid Kupoprodajnog ugovora sa vlasnikom Željezare kompanijom Montenegro spešlti stilsom (MNSS), jer nije obezbijedio predviđene bankarske garancije za investicije. Raskid ugvora neminovan je i zbog kašnjenja zarada više od dva mjeseca, a MNSS, kako tvrde, nije obezbijedio ni kontinuiranu proizvodnju, što je ključni zahtjev radnika. Radnicima Uprava duguje novembarsku i decembarsku zaradu.

Proizvodnja u ključnom pogonuU ključnom pogonu nikšićke Željezare počela je proizvodnja koja je zaustavljena sredinom prošlog mjeseca, a prema nezvaničnim informacijama iz te fabrike zaliha osnovnih sirovina ima samo do kraja sedmice, javila je agencija Mina business.

Sindikat je više puta upozorio da su se stekli uslovi za raskid Kupoprodajnog ugovora sa vlasnikom Željezare kompanijom Montenegro spešlti stilsom (MNSS), jer nije obezbijedio predviđene bankarske garancije za investicije.

Prema riječima predstavnika Sindikata, raskid ugvora neminovan je i zbog kašnjenja zarada više od dva mjeseca, a MNSS, kako tvrde, nije obezbijedio ni kontinuiranu proizvodnju, što je ključni zahtjev radnika.

Radnicima Uprava duguje novembarsku i decembarsku zaradu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik