Rijeka daje 50.000 eura za reklamu Zračne luke Krk na webu Ryanaira

Bez autora
Jan 25 2011

Kako bi zračna luka prodisala i kako iznad njezine piste ne bi samo ptice letjele, Kolegij gradonačelnika je prihvatio prijedlog da se u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, Primorsko-goranskom županijom i Turističkom zajednicom Grada Rijeke sufinancira oglašavanje u promotivnim kampanjama zračnih prijevoznika sa svrhom poticanja zračnog prometa putnika na riječkom aerodromu. U prijevodu, za oglašavanje na web stranicama Ryanaira osigurat će se 250.000 eura, a udio Grada Rijeke je oko 50.000 eura, kako bi ta niskobudžetna kompanija uspostavila letove s Krka do Londona i Stockholma. Gradonačelnik Vojko Obersnel podsjetio je da su pvi kontakti s Ryanairom uspostavljeni 2008. godine, zasluge je pripisao sebi, te da je do operacionalizacije dogovorenog trebalo doći već tijekom 2009. godine. Pojasnio je da je Ryanair zbog recesije sam od toga odustao, te da su kontakti intenzivirani u drugom dijelu prošle godine.

Rijeka daje 50.000 eura za reklamu Zračne luke Krk na webu RyanairaKako bi zračna luka prodisala i kako iznad njezine piste ne bi samo ptice letjele, Kolegij gradonačelnika je prihvatio prijedlog da se u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, Primorsko-goranskom županijom i Turističkom zajednicom Grada Rijeke sufinancira oglašavanje u promotivnim kampanjama zračnih prijevoznika sa svrhom poticanja zračnog prometa putnika na riječkom aerodromu.

U prijevodu, za oglašavanje na web stranicama Ryanaira osigurat će se 250.000 eura, a udio Grada Rijeke je oko 50.000 eura, kako bi ta niskobudžetna kompanija uspostavila letove s Krka do Londona i Stockholma.

Gradonačelnik Vojko Obersnel podsjetio je da su pvi kontakti s Ryanairom uspostavljeni 2008. godine, zasluge je pripisao sebi, te da je do operacionalizacije dogovorenog trebalo doći već tijekom 2009. godine. Pojasnio je da je Ryanair zbog recesije sam od toga odustao, te da su kontakti intenzivirani u drugom dijelu prošle godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik