"Starbaks" uveo pay-by-smartphone uslugu

Bez autora
Jan 23 2011

"Starbaks" je uveo plaćanje putem pay-by-smartphone usluge na više od 7.800 lokacija u Americi.Korisnici koji imaju iPhone, iPod Touch ili Blacberry mogu da preuzmu besplatnu Starbucks Card Mobile aplikaciju, a zatim da unesu broj svoje kartice, nakon čega će njihov telefon prikazati barkod koji će koristiti kao Starbucks Card za kupovinu i korišćenje na 2D skeneru na kasi. Starbucks Card Mobile korisnicima pruža i mogućnost pregleda transakcija i uvida u stanje na računu.

"Starbaks" uveo pay-by-smartphone uslugu"Starbaks" je uveo plaćanje putem pay-by-smartphone usluge na više od 7.800 lokacija u Americi.

Korisnici koji imaju iPhone, iPod Touch ili Blacberry mogu da preuzmu besplatnu Starbucks Card Mobile aplikaciju, a zatim da unesu broj svoje kartice, nakon čega će njihov telefon prikazati barkod koji će koristiti kao Starbucks Card za kupovinu i korišćenje na 2D skeneru na kasi.

Starbucks Card Mobile korisnicima pruža i mogućnost pregleda transakcija i uvida u stanje na računu.

Ipak, da biste mogli da koristite ovaj sistem plaćanja, koji je od septembra 2009. godine testiran u Sijetlu i Njujorku, morate imati Starbucks karticu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik