Subotica ima najbolji promotivni nastup za investitore

Bez autora
Apr 08 2010

Subotica je na takmičenju lokalnih samouprava u okviru manifestacije „Investirajte u Srbiju“, koje je organizovao USAID Program za podsticanje ekonomskog razvoja opština u Srbiji, osvojila priznanje za najbolji promotivni nastup pred investitorima, odnosno za najbolji promotivni materijal. U konkurenciji je bilo trideset gradova i opština.Visoke ocene dobila je elektronska prezentacija grada i njegovih investicionih potencijala, kao i štampane brošure o gradu i mogućnostima ulaganja...

Subotica ima najbolji promotivni nastup za investitore

Subotica je na takmičenju lokalnih samouprava u okviru manifestacije „Investirajte u Srbiju“, koje je organizovao USAID Program za podsticanje ekonomskog razvoja opština u Srbiji, osvojila priznanje za najbolji promotivni nastup pred investitorima, odnosno za najbolji promotivni materijal. U konkurenciji je bilo trideset gradova i opština.

Visoke ocene dobila je elektronska prezentacija grada i njegovih investicionih potencijala, kao i štampane brošure o gradu i mogućnostima ulaganja. U sklopu ukupnog promotivnog materijala za investitore ističu se posebno sajtovi www.subotica.rs i www.suboticainvest.com, na kojima se detaljno predstavljaju sadržaji bitni za investitore.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić je povodom dobijene nagrade naglasio da je ona za lokalnu samoupravu kao i za kancelariju za lokalni ekonomski razvoj najbolje priznanje za napore koji se u Subotici ulažu kako bi se grad na atraktivan i moderan način predstavio investitorima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik