Tunis: Povoljni aranžmani u maju

Bez autora
Mar 29 2012

Prve sunčane dane ranog leta turisti već mogu iskoristiti za svoje odmore. Većina turističkih agencija nudi veoma povoljne aranžmane za vansezonska letovanja. Ponude za maj su raznovrsne i obuhvataju sve atraktivne destinacije. Tunis i Egipat svakako su zanimljivi u predsezoni, ali za njima ne zaostaju ni brojna letovališta u Grčkoj, Turskoj i Italiji. Na gotovo sve rezervacije „rani buking“ predviđa značajan popust na aranžman koji iznosi i do 15 odsto. U periodu od 1. do 22. maja može se rezervisati sedmodnevni aranžman po ceni od 229 evra, u gradu Sus, na istočnoj obali Tunisa. Ponuda obuhvata avionski prevoz kompanije „Tuniser“, transfer do hotela, smeštaj i međunarodno putno osiguranje. Avio-takse nisu obuhvaćene cenom.

Tunis: Povoljni aranžmani u majuPrve sunčane dane ranog leta turisti već mogu iskoristiti za svoje odmore.

Većina turističkih agencija nudi veoma povoljne aranžmane za vansezonska letovanja. Ponude za maj su raznovrsne i obuhvataju sve atraktivne destinacije. Tunis i Egipat svakako su zanimljivi u predsezoni, ali za njima ne zaostaju ni brojna letovališta u Grčkoj, Turskoj i Italiji. Na gotovo sve rezervacije „rani buking“ predviđa značajan popust na aranžman koji iznosi i do 15 odsto.

U specijalnoj majskoj ponudi je Tunis u organizaciji agencije „Argus turs“. U periodu od 1. do 22. maja može se rezervisati sedmodnevni aranžman po ceni od 229 evra, u gradu Sus, na istočnoj obali Tunisa. Ponuda obuhvata avionski prevoz kompanije „Tuniser“, transfer do hotela, smeštaj i međunarodno putno osiguranje. Avio-takse nisu obuhvaćene cenom.

Iz agencije „Sabra trevel“ nas obaveštavaju da su njihove „frst minit“ ponude već skoro sve rezervisane.

- U opticaju je još uvek Pefkohori na Halkidikiju, koji turisti mogu rezervisati za 15. maj - objašnjavaju u „Sabri“.

- Aranžman podrazumeva desetodnevnu posetu, autobuski prevoz i boravak u vili „Kristina“. Za dvoje ovo putovanje staje 55 evra, sa pojedinačnom dinarskom uplatom od 6.500 dinara. Za sopstveni prevoz cena se umanjuje za 3.000 dinara.

Sa turističkom agencijom „1A trevel“, regija Antalije u Turskoj je sada dostupnija za ljubitelje obale Mediterana. U izboru su aranžmani sa sedam, 11 ili 14 noćenja i u skladu sa tim je formirana i cena. Jedna od najpovoljnijih varijanti je letovanje u Kemeru, za 359 evra. Boravi se u hotelu „Sejlors bič klub“, sa četiri zvezdice. Deca do 13 godina ostvaruju popust na cenu.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik