Turska kompanija dostavila ponudu za izgradnju dela autoputa

Bez autora
Oct 27 2010

Turska kompanije Kolin dostavila je ponudu za izgradnju dela autoputa kroz Srbiju ka Crnoj Gori. Kolin bi trebalo da gradi deonice od Obrenovca do Uba, i od Lajkovca do Ljiga. U NIP-u nisu želeli da kažu šta sadrži ponuda i finansijska ponuda turske kompanije.Slede pregovori o preciziranju finasijskog ugovora koje će voditi Ministarstvo finansija i Ministarstvo za NIP, i pregovori o utvrđivanju izvođačkog ugovora u kojima će srpsku stranu zastupati Ministarstvo za NIP.

Turska kompanija dostavila ponudu za izgradnju dela autoputaTurska kompanije Kolin dostavila je ponudu za izgradnju dela autoputa kroz Srbiju ka Crnoj Gori, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu za nacionalni investicioni plan.

Kolin bi trebalo da gradi deonice od Obrenovca do Uba, i od Lajkovca do Ljiga. U NIP-u nisu želeli da kažu šta sadrži ponuda i finansijska ponuda turske kompanije.

"Slede pregovori o preciziranju finasijskog ugovora koje će voditi Ministarstvo finansija i Ministarstvo za NIP, i pregovori o utvrđivanju izvođačkog ugovora u kojima će srpsku stranu zastupati Ministarstvo za NIP", piše u saopštenju.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik