Western Union transfer novca u svim ekspoziturama UniCredit Banke u Srbiji

Bez autora
Oct 28 2010

Potpisivanjem ugovora između UniCredit Bank Srbija i Western Uniona, građanima je omogućeno da u svih 69 ekspozitura banke koje se nalaze u 48 gradova, koriste uslugu Western Union® Money TransferSM. Ovim ugovorom je ukupan broj lokacija u Srbiji na kojima Western Union nudi svoje usluge povećan na preko 2.800, čime je klijentima pružena još veća mogućnost izbora i bolja dostupnost.U svim ekspoziturama UniCredit Banke u Srbiji građani će putem Western Uniona imati mogućnost da primaju novčane transfere koji će biti isplaćivani u evrima.

Western Union transfer novca u svim ekspoziturama UniCredit Banke u SrbijiPotpisivanjem ugovora između UniCredit Bank Srbija i Western Uniona, građanima je omogućeno da u svih 69 ekspozitura banke koje se nalaze u 48 gradova, koriste uslugu Western Union® Money TransferSM.

Ovim ugovorom je ukupan broj lokacija u Srbiji na kojima Western Union nudi svoje usluge povećan na preko 2.800, čime je klijentima pružena još veća mogućnost izbora i bolja dostupnost. 

U svim ekspoziturama UniCredit Banke u Srbiji građani će putem Western Uniona imati mogućnost da primaju novčane transfere koji će biti isplaćivani u evrima. Korisnici će novac primati jednostavnim pokazivanjem na uvid važećeg identifikacionog dokumenta i davanjem informacija o očekivanoj transakciji, bez potrebe za popunjavanjem bilo kakvih obrazaca.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik